Slimme verlichting
creëer thuis uw eigen sfeer

ActieGratis startpakket Innr slimme verlichting t.w.v. € 179,-

3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Kiest u voor Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar, dan kiest u voor zekerheid. Uw leveringstarieven staan voor drie jaar vast. Ontvang nu tijdelijk een Startpakket Innr Slimme Verlichting t.w.v. € 179,- helemaal gratis!

Startpakket Slimme Verlichting, de eerste stap naar een smart home.

 • 100% Groene WindStroom
 • Vaste, voordelige leveringstarieven
 • Gegarandeerd 3 jaar geen prijsstijgingen
 • + Gratis Nsure slimme energielezer t.w.v. € 49,- voor realtime inzicht in uw energieverbruik (enkel als u een slimme meter heeft)

 

Essent

Creëer uw eigen scènes

Als u ontbijt, thuiskomt van werk of even wilt relaxen. Iedere situatie vraagt om ander licht. Voor elk moment van de dag kunt u van tevoren eenvoudig een scène instellen.

 

Licht voor elke ruimte en elke plek

De verschillende soorten verlichting vormen samen een compleet systeem van mooi led licht voor uw hele huis. Bulbs voor algemene verlichting Spots voor accenten en Strips voor decoratieve verlichting.

Bedien elke lamp afzonderlijk

Wilt u één lamp een beetje dimmen? Dat kan. Elke lamp van uw slimme verlichting kunt u afzonderlijk bedienen. Laat uw interieur tot leven komen!

 

Doe het zelf

Innr is een simpel doe-het-zelf verlichtingssysteem. Installeer de lichten, sluit de Bridge aan en download de app,  dan 'connect' het systeem zichzelf. Zonder gereedschap, makkelijk en eenvoudig.

 

Slimme verlichting Startpakket 1

Startpakket Basis


 • 5 E27 Warm White lampen (grote fitting)
 • 1 Bridge, een hub die alle lampen aan elkaar koppelt
 • 1 afstandsbediening
 • De Essent Thuis App, de app voor het bedienen van uw slimme verlichting en inzicht in uw energieverbruik
 • De slimme Nsure energielezer t.w.v. €49 indien u een slimme meter heeft

Wat ga ik betalen?

Slimme verlichting Startpakket 2

Startpakket Basis & Spots

 • 2 E27 Warm White lampen (grote fitting)
 • 3 GU10 White lampen (spots)
 • 1 Bridge, een hub die alle lampen aan elkaar koppelt
 • 1 afstandsbediening
 • De Essent Thuis App, de app voor het bedienen van uw slimme verlichting en inzicht in uw energieverbruik
 • De slimme Nsure energielezer t.w.v. €49 indien u een slimme meter heeft

Wat ga ik betalen?

1. Bereken uw termijnbedrag

Bereken uw maandbedrag voor Groene Stroom & Gas Zeker 3 Jaar

2. Uw gegevens invullen om aan te melden

Groene Stroom & Gas Zeker 3 Jaar

Wat is uw situatie?

Overstappen
Nog geen energieleverancier

Veelgestelde vragen

Met slimme lampen kun je verlichting in huis automatiseren. Zo kun je instellen dat de lampen aangaan als je thuiskomt of juist uitgaan als je de ruimte verlaat. De lampen kun je op afstand bedienen via de app. De lampen zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende fittings en werken op LED-lampen. 

Wij hebben samen met INNR een startpakket gemaakt, zodat u eenvoudig kunt beginnen met slimme verlichting en een slimmer huis. Het pakket bestaat uit 5 slimme LED lampen, een afstandsbediening en een Bridge die u met de app kunt bedienen. En met de Essent Thuis app kunt u uw lampen altijd op afstand bedienen. Dit startpakket is speciaal voor Essent ontwikkeld.

Het installeren van slimme verlichtingsproducten kunt u prima zelf doen. Bij het startpakket slimme verlichting wordt u aan de hand meegenomen via de Essent Thuis app. Zo kunt u de installatie eenvoudig zelf uitvoeren. Loopt u ergens tegenaan, dan zijn wij er voor u om u op weg te helpen.

Nee. Slimme verlichting kunt u niet achter een dimmer installeren, want dimmers zijn niet bestand tegen de elektronische sturing die uit de dimmer komt, ook niet als je deze op vol aan zet. De kans is erg groot dat de lamp gaat flikkeren, en zelfs als dat niet het geval is dan is er kans dat de snoerloze besturing van het systeem ernstig verstoord wordt door het gebruik van andere dimmers.

Helaas, zonder wifi kunt u de Essent thuis App op uw smartphone of tablet niet gebruiken om het Innr-systeem te bedienen. U kunt wel de afstandsbediening gebruiken.

Ja, dat kan. Het startpakket slimme verlichting werkt ook in combinatie met andere merken.

Ja, dat kan. U kunt het pakket eenvoudig uitbreiden met meerdere lampen.

Het aantal apparaten dat u kunt aansluiten op de app is onbeperkt. Ieder apparaat moet wel toegang hebben tot wifi.

De app is geschikt voor mobiele telefoons en tablets met:

 • iOS 8 of hoger
 • Android v4.1 of hoger

De Innr app is niet geschikt voor Windows-telefoons of -tablets. Uiteraard is het wel mogelijk om de verlichting te bedienen met de Innr afstandsbediening. Helaas zijn er weinig smart lighting systemen die een Windows app bieden. Wij kennen er één, de SmartThings hub, en daar kan de Innr verlichting ook aan gekoppeld worden.

 • U verlengt uw energiecontract bij Essent*, of u wordt klant bij ons.
 • U krijgt een bevestiging van uw energiecontract.
 • Binnen twee weken na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen ontvangt u het startpakket thuis gestuurd.
 • U installeert het pakket zelfstandig en kunt direct gebruik maken van uw slimme verlichting

*U komt in aanmerking voor dit aanbod als u een variabel leveringscontract heeft of een contract dat binnen zes maanden afloopt.

De Essent Thuis App helpt u met de installatie van uw slimme verlichting. U kunt ook uw slimme thermostaat koppelen via wifi aan de Thuis App. Om uw energieverbruik te kunnen monitoren, heeft u wel een slimme energielezer nodig die uw slimme meter met wifi verbindt. Voor slimme verlichting heeft u alleen wifi nodig; de slimme energielezer is in dat geval niet nodig.

Ja, INNR verlichting gaat goed samen met andere vormen van slimme verlichting, waaronder de slimme lampen van Philips Hue.