Tot €300,- korting op je aankoop bij BCC?

Heb je pech en is je wasmachine, droger of vaatwasser kapot? Omdat je deze apparaten vaak gebruikt, wil je ze eigenlijk meteen vervangen. En dat is niet goedkoop. BCC en Essent hebben een oplossing: word nu klant bij Essent en krijg tot €300,- cashback. Dat scheelt een flink bedrag op je aankoop bij BCC. Natuurlijk kun je ook iets anders kopen bij BCC, dat bepaal je helemaal zelf.

Ik wil tot €300,- cashback

Goed om te weten: Deze actie is voor particuliere klanten. Essent stort het bedrag 12 maanden nadat we zijn gestart met het leveren van stroom en gas op je rekening.

 

Partnership BCC en Essent

BCC en Essent werken sinds 2018 samen. We helpen je om energiezuinige keuzes te maken en energieslim te leven. Essent is met deskundige medewerkers in ruim 50 BCC-winkels altijd dichtbij. We bieden praktische oplossingen en regelen je energiezaken van a tot z.

Veelgestelde vragen

We storten de cashback van tot €300,- 12 maanden nadat we zijn gestart met het leveren van stroom en gas op je bankrekening.

Nee, je krijgt dit bedrag 12 maanden nadat wij zijn gestart met het leveren van stroom en/of gas op je rekening gestort.

Je kiest zelf waar je de cashback voor gebruikt, want we storten het bedrag op je bankrekening.

Als je contract verlengd kan worden, dan krijg je tot €100,- cashback. Kies dan hieronder bij "Je situatie" voor "Ik ben al klant".

    Goed om te weten

Van gedachten veranderd? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van de overeenkomst.

Als je een aanvraag doet, controleren wij je betaalgedrag. In sommige gevallen vragen we een waarborgsom.

image icon klantreviews    Onafhankelijke klantreviews

Onze klanten schrijven betrouwbare beoordelingen over Essent op klantenvertellen.nl:

Beoordelingen klantenvertellen.nl