Speciaal voor jou:
luxe glazen van Vivo


Omdat we waarderen dat je onze klant bent. En omdat je deelneemt aan Thuisvoordeel, geven we jou een luxe glazenset van Vivo cadeau. Wijnglazen, frisdrankglazen óf theeglazen. Gratis, je hoeft dus niets bij te betalen. En je spaart automatisch mee. Is dat niet relaxt?

TEST TEST TEST

Jij bepaalt hoeveel glazen je ontvangt TETSTTETST

Hoe groot jouw cadeau wordt, bepaal je zelf. Bestel je snel? Dan krijg je een kleine set luxe glazen. Spaar je liever wat langer door? Dan vullen wij jouw cadeaudoos iedere 3 maanden aan met extra glazen.

Hoe werkt de spaaractie?

 • Je spaart automatisch mee vanaf 1 april 2022
 • Je kunt 1x een glazenset ontvangen.
 • Het eerste moment van verzilveren is na 3 maanden.
 • Hoe langer je spaart, hoe meer luxe glazen je krijgt.
 • De spaaractie loopt 12 maanden, tot 1 april 2023
Glazensets

Wanneer mag je bestellen?

Iedere 3 maanden krijg je van een ons een e-mail met de vraag of je al een glazenset wilt ontvangen. We geven aan uit hoeveel glazen jouw cadeaudoos op dat moment bestaat. Als jij jouw set groot genoeg vindt, bestel je de glazen. Doe je niets? Dan spaar je automatisch door tot het volgende bestelmoment. Er zijn in totaal 4 momenten waarop je aan kunt geven dat jij jouw glazenset wilt ontvangen. Je kunt maar één keer bestellen.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Ook als je geen klant bent kun je via Essent zonnepanelen kopen. Je hoeft hiervoor niet over te stappen. Een offerte voor zonnepanelen aanvragen doe je gemakkelijk online.

Ja, dat kan. In een gratis adviesgesprek vertelt een expert van onze servicepartners alles over de mogelijkheden van zonnepanelen in jouw situatie.

Bij de aanschaf van zonnepanelen doe je er goed aan te letten op een aantal zaken. De belangrijkste zijn:

 • Hoeveel zonnepanelen je koopt
  Dit is afhankelijk van de oppervlakte van je dak, budget en van je wensen. Een huishouden verbruikt gemiddeld 2765 kWh stroom, wat overeenkomt met 11 zonnepanelen (bron: Milieu Centraal).
 • Welk type zonnepanelen je kiest
  Niet elk zonnepaneel is hetzelfde. Zonnepanelen kunnen bijvoorbeeld verschillen in vermogen. Daarnaast is het goed om te kijken naar de kwaliteit van de omvormer.
 • Waar je zonnepanelen koopt
  Koop je zonnepanelen via Essent, dan kies je voor een betrouwbare partij. We leveren samen met betrouwbare servicepartners, specialisten in zonnepanelen. We helpen je bij de aanschaf van zonnepanelen van advies tot installatie. We bieden je uitstekende kwaliteit materialen en professionele installatie. Je krijgt minimaal 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Bovendien helpen we je met de btw-teruggave, als je dat wilt.
  Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw huis? Een adviesgesprek is gratis. Of vraag online direct een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan. 

Kies je voor zonnepanelen via Essent, dan kies je voor service en kwaliteit. Essent werkt samen met servicepartners met professionele installateurs. Onze servicepartners voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de zonnepanelen wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Kies je voor een zonnepanelen pakket via Essent, dan ben je zeker van een hoge kwaliteit materialen en professionele installatie. 

We kijken niet alleen naar de grootte van je dak, maar ook naar andere factoren. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken van je dak zoals de hellingshoek, ligging en schaduwvorming. Daarnaast houden we rekening met je stroomverbruik. 

We adviseren zonnepanelen te kopen die nodig zijn voor je persoonlijke stroomverbruik. Wek je stroom op die je niet gebruikt? Dan wordt dit teruggeleverd aan het stroomnet. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding. Dit noemen we de salderingsregeling.

In een gratis adviesgesprek vertelt onze expert je alles over de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw woning. 

Via Essent heb je de keuze uit verschillende soorten zonnepanelen: Comfort, Comfort Plus en Premium. Wil je deze zonnepanelen met elkaar vergelijken? We vertellen je er meer over.

Meer over zonnepanelen vergelijken