Help ons testen en maak kans op een Media Markt-bon ter waarde van 20 euro!

e-mandaat.jpg

In samenwerking met Essent heeft PostNL een nieuwe dienst voor digitaal machtigen (E-Mandatering) ontwikkeld. Deze dienst willen we testen in een besloten groep. Daarom zoeken we collega’s die klant zijn bij Essent. Ben jij klant van Essent? Help ons om voor te bereiden op de toekomst en maak kans op een van de 25 Media Markt-bonnen ter waarde van 20 euro.

Wat gaan we testen?
Consumenten sluiten steeds vaker diensten online af, zo ook voor het leveren van energie. Om betaling van facturen via automatische incasso mogelijk te maken, moet Essent wél zeker zijn dat jij bent wie je zegt dat je bent. Dat kan in de toekomst met je digitale identiteit. Met deze nieuwe dienst van PostNL kan er zekerheid gekregen worden over de identiteit van de klant en de toestemming die er is gegeven voor de incasso.

Hoe werkt dat straks?
Dit is hoe het in de toekomst werkt: als consument kun je een PostNL-account aanmaken. Met dit account geef je andere bedrijven (zoals Essent) straks zekerheid over wie je bent. PostNL kent namelijk je identiteit en de aangesloten bedrijven daardoor ook. Zo kun je na inloggen met je PostNL-account bijvoorbeeld Essent machtigen voor de betaling van je energierekening of een zorgverzekeraar voor het afschrijven van je verzekeringspremie.

Hoe meld ik me aan voor de pilot en wat moet ik doen?
Ben je klant van Essent en wil je ons helpen? Meedoen aan de pilot is eigenlijk heel simpel:

  1. Vul het aanmeldformulier onder aan deze pagina in.
  2. Voor aanvang van de pilot zetten we je betaalwijze op ‘handmatig betalen’ (zelf geld overmaken).
  3. Bij de start van de pilot krijg je per e-mail instructies en een link toegestuurd. Klik op deze link om naar een speciale “Mijn Essent”-website te gaan.
  4. Op deze website zet je je betaling aan Essent op ‘automatische incasso’.
  5. Daarna word je doorgelinkt naar de website van PostNL waar je je identiteit kunt aantonen en vervolgens Essent kunt machtigen voor de automatische incasso.
  6. Tenslotte krijg je een korte vragenlijst over je ervaringen tijdens stap 4 en 5. Deze ervaringen gebruiken we om de dienst te evalueren en verbeteren.
Onder de klanten die de vragenlijst volledig hebben ingevuld worden 25 Media Markt-bonnen ter waarde van 20 euro verloot.

Aanmeldformulier

Uw gegevens zijn vezonden

Hartelijk dank voor het invullen van dit formulier. De resultaten zullen verwerkt worden en indien nodig zal er contact met u opgenomen worden.

Vragen?
Heb je vragen over de pilot? Stuur dan een mail naar e-mandaat@essent.nl.
Bedankt voor je hulp!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Pilot E-MandateringPrivacy informatie
'De door u geregistreerde gegevens worden tussen Essent en PostNL uitgewisseld om het mogelijk te maken dat u zich met uw PostNL inloggegevens kunt aanmelden op de website van Essent. De door PostNL van u ontvangen gegevens worden gebruikt om u uit te nodigen uw identiteit te laten verifiëren en het resultaat van de verificatie met Essent te delen. Uw gegevens worden door PostNL niet voor andere doeleinden gebruikt behoudens uw toestemming hiervoor. Essent en PostNL zijn beide een verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.'
Privacy Voorwaarden Essent
Privacy Voorwaarden PostNL