essent

Essent Traineeship

Inhousedag 15 mei: meld je nu aan!

Het Essent Traineeship is een tweejarig talentenprogramma voor net afgestudeerde, WO opgeleide, young professionals. Het traineeship staat voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Dit gaat bij ons hand in hand. We zoeken naar ambitieuze talenten met passie en de drive om het beste uit zichzelf te halen. Die de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied moeiteloos combineren met een out-of-the-box mentaliteit.

Op 1 september 2014 gaat een nieuwe groep trainees van start.

Solliciteer direct 

Aandachtsgebieden

Voor de drie richtingen binnen het Essent Traineeship zoeken wij ambitieuze starters met een WO-niveau. Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en voldoet aan het profiel van Commercie, Support of IT:

Wat maakt dit programma anders?

Persoonlijk en professioneel groeien. Dat beloven we jou. Niet voor niets hebben wij het internationale keurmerk "Accreditation Best Traineeship Benelux 2013" ontvangen. Daarnaast bieden wij jou en je vele collega's de beste werkplek van Nederland. Wij hebben recent de Winning Workplace Award gewonnen, de verkiezing van het meest vooruitstrevende kantoor van Nederland.

Kiezen voor het Essent Traineeship is kiezen voor een inhoudelijk sterk programma op het gebied van Commercie, Support of IT én in een omgeving waarin je gestimuleerd wordt om te excelleren. Essent experts leren jou de kneepjes van het vak door een mentor-trainee samenwerking, workshops en trainingen.