Patrick Lammers, CEO Essent

RSS feed - Patrick Lammers, CEO Essent (opens in new window) Bekijk alle headlines - Patrick Lammers, CEO Essent
10
oktober
2017
Alle klanten standaard Europese windstroom Essent eerste die groen gas uit biogas op grote schaal aan huishoudens aanbiedt
Lees meer over dit bericht
11
september
2017
Fossiel is passé. Duurzame energiebronnen hebben de toekomst. Onze energievoorziening gaat er in de toekomst heel anders uitzien. Nieuwe woonwijken in Nederland gaan nu al ‘van het gas af’, later zal de bestaande woningvoorraad
Lees meer over dit bericht
17
maart
2017
Jonge mensen die de laatste trends op digitaal gebied komen opsnuiven. Muziek op de achtergrond. Dat is de sfeer van het grootste digitale festival ter wereld: South by Southwest (SxSW) in Austin, Texas. Een bijzonder inspirerende omgeving waar ik
Lees meer over dit bericht
'Ook Nederland heeft een Energiewende nodig'opens in new window
Net als in Duitsland is ook in Nederland een Energiewende nodig - een energieomslag - zegt de Nederlandse bestuursvoorzitter Peter Terium van het Duitse energiebedrijf Innogy (moeder van Essent en energiedirect.nl). "Als je kijkt naar het percentage schone energie dat Nederland heeft in de energiemix, dan is dat nog steeds heel beperkt, teleurstellend".
13
okt
2017
nos.nl
Essent eerste die groen gas uit biogas op grote schaal aan huishoudens aanbiedtopens in new window
Essent is het eerste Nederlandse energiebedrijf dat groen gas uit biogas op grote schaal aan Nederlandse huishoudens aanbiedt. Door zo omvangrijk in te zetten op groen gas en groene stroom, helpt Essent Nederland de volgende stap in de energietransitie te zetten.
13
okt
2017
www.debeterewereld.nl
Energiebedrijf Essent lanceert klusdienst ZoOpgelostopens in new window
Essent start een eigen klusservice, waar klanten én niet-klanten terechtkunnen voor een kapotte ruit, verstopte toilet en allerlei huiselijk onderhoud.
23
sep
2017
www.ad.nl
Essent en Groen Gas Almere geven groen gasproductie in Nederland impulsopens in new window
Een biogasvergister die behalve groen gas ook groen CO2 levert. Vandaag opende het bedrijf Groen Gas Almere officieel de gaskraan. Verslaggever Martijn de Rijk van BNR volgde het complete proces, van poep met schillen tot superschoon biogasdat Essent aan haar klanten levert .
08
sep
2017
www.bnr.nl
‘Essent wil niet het nieuwe Kodak worden’opens in new window
Essent heeft isolatie-expert Isoprofs overgenomen. De overname past in de ambitie van Essent om koploper te worden op het gebied van betaalbare en slimme producten en diensten die bijdragen aan verduurzaming en energiebesparing. Sander Leenders, directeur Energie+, vertelt meer over deze ambitie aan Cobouw, het weekblad voor de bouw.
10
aug
2017
www.cobouw.nl